rossz csak azt jelenti, hogy egyáltalán nem tudok közeledni.

rossz csak azt jelenti, hogy egyáltalán nem tudok közeledni.

Karen és Andrew egyaránt teljesen becsaptak, amikor azt mondtam nekik, hogy nem valódi lángok! Nagyszerűek, ha otthon is kisgyermekek vannak.

Erre az alkalomra vásároltam egy új asztali futót (ezt) és néhány kristálygyertyát. Ráadásul ezek a szikrázó szalvéta gyűrűk! Nem birtokoltam a szalvéta gyűrűt, és szerettem a blingot.

A vörös bogyókat az udvarunkból egy nagy vintage kancsóba és a gyertyák melletti lámpákba helyeztem. Ők voltak az egyetlen növény a virágzásban az udvarunkban, de ők voltak a tökéletesen illeszkedtek!

Kézzel készített helykártyákkal készítettem az asztalot (évente ugyanazokat újrafelhasználom!) és egy ezüst mártás csónak. Tehát készítettem egy snack -tálot pácolt zöldbabokkal a piacról, az Everona Dairy Cheese -rel, a mézes mogyoróból, amelyet a szomszédunk iskolai funraiser -től, a sárgarépától, a Cava Hummus -tól és a NatureBox Snack Mix -től vásároltam. Felfedve. Hallom, hogy a pletyka az, hogy a sörfőzde megvásárolta az összes gróf csokoládét Fort Collins -ban, hogy elkészítse!

Matt, Karen és én 3 módon osztottuk el a Hálaadás vacsoráját – Nos, 4 -et számolnak a Great Harvest hozzájárulásainak!

Matt: Törökország, marhahús, chipotle burgonya

ME: Kale Gratin, áfonyamártás

Karen: gomba kenyér puding, répa -saláta

Nagyszerű betakarítás: tekercsek, juhar sütőtökpite, pekándió pite, sütőtök OH

Úgy döntöttünk, hogy félig pulykát, félig marhahúst csinálunk ebben az évben, és megkaptuk ezt a nagy darab húst, hogy grillezzenek a Free Union Grass Farmból –

Matt vásárolt egy speciális gyógynövényt és fűszert a Spice Diva -tól az alkalomból, és ez tökéletesnek bizonyult.

Az édesburgonyát apróra vágott chipotle -val (adobo szószban) borssal összetörték, és kecskesajttal tetején (plusz a szokásos fél és fele, valamint egy kis vaj). Félelmetesek voltak! A chipotle ilyen szép rúgást adott.

Készítettem ezt a svájci mozdos gratin receptet a kelkáposzta segítségével, és ez nagyszerűnek bizonyult. Finom módszer, hogy zöld zöldséget kapjon az asztalra! Határozottan ezt megújítja. A növények képviselik!

áfonyamártás kötelező számomra! Anya segített nekem ma reggel.

És végül, természetesen tekercsek. Nagyszerű betakarítás Virginia és Cheddar fokhagyma.

Ezt a különleges bort szolgáltuk fel a Sonoma -i William Hill Estate -ból – a Benchmark! Elég dekantálódni.

Egyél!

Nem mentem vissza másodpercre semmit, annak ellenére, hogy mindez csodálatos – őrült! Ezt még az egyik legjobb hálaadásunknak nyilvánítottuk. Az étkezés során trivia kérdést javasoltam a 20 legfontosabb dal ezen listáján. Nekem volt az 1. csoport kitalálása – tudsz!? Mindkét tortaállvány, amely már birtokom van, a Pottery Barn -ból származik (lásd, mennyire tökéletes volt ez a kihívás!). A horganyzott az egyik a nyári kollekcióból, a másik az esküvőnkből származik – a Nagy Fehér tortaállvány. A nagy fehér hagyományos cappuccino bögréket + salátalemezeket + cukor- és krémkészlettel is használtuk.

A pitek finomak voltak!

Matt a múlt héten kézzel készítette az összes 200+ pite kéregét.

Sajnálom, hogy annyira elfoglaltak voltunk, hogy nem készítettünk semmilyen embert – ez egy szórakoztató nap volt! De ezeket a Mazen -ről borsóval készítettem ezeket az édes fényképeket.

Remélem, hogy kedves Hálaadás napja volt, és hogy a maradékod megegyezik!

Együttműködtem a Pottery Barn -tal, hogy megünnepeljem a Hálaadás napját ebben az évben, mert nagyon szeretem őket. A mellékelt linkek kapcsolt linkek. Mwah!

További hozzászólások Kath -tól:

Tanult, tesztelt, otthon és táplált. Tyűha. Most csak blogolnom kell! Végül meglehetősen meglehetősen megcsináltuk a lábát, és befejeztük az elmúlt 45 percet, kb. A tanulmányok megtérültek – biztos vagyok benne, hogy megismertem a tesztet. (Kopogj a fán!)

osztály jött és ment, és e két elemre snack -t snack -t:

egy alma + egy ota.bar

Professzorunk is hozott. Néhány földimogyoróban és nekem is volt néhány! 2 éve vezettem a Winthropba, és ezt soha nem tettem! Aztán észrevettem, hogy az ellenkező irányban van egy szörnyű autóbaleset, amely blokkolja az összes sávot, ami azt jelenti, hogy valószínűleg vissza akarom venni az utakat, hogy visszatérjek. Köszönöm a jóságnak az iPhone + Google Maps -nak, mert könnyen megtalálhattam az utamat. Zöldség Stoup

Elhagytam a házat azzal az utasítással, hogy készítsen levest a butternut tökkel, a paszternákkal és a csendes -óceáni butternut leves dobozával. Még a receptet is megadta nekem, és készített néhány fényképet! Butternut squash2 Parsnips3 sárgarépa

Ezután hozzáadta ezt:

plusz 1,5 csésze vegetáriánusleves és körülbelül egy csésze víz és a következő fűszerek:

1 cm3 friss gyömbér, reszeltcinnamonchili porcájapapper

Aztán elrontották –

Extra fahéjjal élveztem, és az ételnek jó chipeket kell kóstolnia a gúnyolódáshoz. Souper vastag volt – inkább egy gyökérvágó mash, mint egy leves. Azt kell mondanom, hogy míg a rekesz beállítása eléggé hűvös, a makro-képesség nagyon rossz. A rossz csak azt jelenti, hogy egyáltalán nem tudok közel állni. A makró távolsága 1,5 láb, szemben a fényképezőgépemhez tartozó lencsén lévő 0,8 lábhoz. Találd ki, ez azt jelenti, hogy szükségem van egy makró lencsére a jövőben, de ezt most nem engedhetem meg magamnak. Dim világításban, mint a többi lencsém. SZERELEM. A borító ebben a negyedévben 🙂

Többet tervez, kevesebbet töltsön el

annyira nagyon fáradt ma este – remélve, hogy ezúttal jó éjszakai alvást kap! KATH:

Itt található egy áttekintés a Hálaadás 2020 -ról, amely alacsony kulcs volt és pihentető, gyönyörű meleg időjárás mellett. Itt van, amit egész hétvégén ettünk és élveztünk. Nagy családi csoport ebben az évben. Látni fogjuk az unokatestvéreimet, a szüleimet és a meghosszabbított famot, amikor az idő megfelelő.

Valójában nem tudtuk, mit fogunk csinálni az ünnep előtti napig, de az időjárás olyan meleg és napos volt, hogy egy szép kis vacsorát csináltunk Thomas szüleivel a házukban.

Készítettem a sajtlapokat a Tupperwares-ban mindannyiunk számára. (Bárcsak lenne szép nyaralófedők!)

Birchie játékokat játszott, miközben a boldog órával ellazultunk. kertjük. Hoztunk egy desszertszintű édesburgonya rakott (komolyan, túl édes volt !!) és áfonyamártást. És kitaláld, hol volt az áfonya szósz? A hűtőben!!! Teljesen elfelejtettük kiszabadítani, de ne aggódj – maradékként gúnyolom!

Házi sütőtök pite volt desszerthez friss tejszínhabdal! , Tehát tegnap este egy különleges vacsorát készítettünk.

Állítsa be az asztalt! Tehát delish !!

fekete péntek

Fekete pénteken ébredtem, és azt gondoltam, hogy vasárnap van! A hétvége hosszú és luxus volt. Sokat töltöttem így:

reggeli

házimunkák! Vacsora II.

bogyós turmixok

Törökország kézműves –

A szomszédom adott nekünk néhány készletet, amelyet az óvodai osztályából maradt, és nagy slágerek voltak.

Kedd megbízások… néhány szórakoztató

és néhány nem olyan fun [comcast = line] látogassa meg ezt az oldalt. Szeretnék szünetet tartani, és kiáltani mindenkinek, aki ügyfélszolgálatban dolgozik. Ennek a legnehezebb iparágnak kell lennie – egész nap boldogtalan ügyfelekkel. Próbálok a lehető legkényesebbnek lenni, és nagyon értékelem azt is, ha minden ügyfélszolgálati tranzakció jól megy [mint a mai nap! ! Nem tudom, miért álltam meg valaha – ez pasztőrözött. Lehet, hogy abbahagytam, mert egy ideig abbahagytam a salátákat:), de ma megtaláltam, és visszatért!

Egy csodálatos saláta tetején, spenót, olívaolaj, só, maradék csirke, avokádó és kerti paradicsom

fahéj chip az oldalon, hogy valami édes! >

Beltéri fényképezés, mert a tornácunkat festéskor korrigáltuk. Sajnos sok fa folt kezdett megjeleníteni a fehéren, és az egész tornác nagyon piszkosnak tűnt, de szerencsére vállalkozónk a garancia részeként rögzíti.

ma reggel sétáltam egy sétára, mielőtt forró lett volna, és ma este jógáztam! Alig várom.

További hozzászólások Kath-tól:

Ez! Tökéletes időjárás és néhány nagyszerű idő a parton és a strandon. A cinkkel borított unokatestvéreik nagyszerű időtöltést játszottak a vízben aligátorok és a csónakázás a Bald Head South Beach (nagyon enyhe) hullámain. Ideális hely a gyerekek elvitelére, mert a szörfözés olyan nyugodt. Olyan volt, mint egy tó időnként! Négyünknek volt egy szép randevú éjszaka a kikötőn. Vacsora a mojo felső fedélzetén. gyümölcs, joghurt és/vagy gabonafélék. egy nagy növekedési spurton ment keresztül ezen a héten (vagy talán csak jól táplálkoztam neki chips és fagylalt!), Mert sokkal terhesnek érzem magam, mint amikor megérkeztem.

Az utolsó napunkat töltöttük A strand egész nap kék ég és napsütés alatt. (Nos, a tengerparti buborékok alatt!) Reggel egy óránkénti sétára mentem. .

Mennyire csodálatos a Gus the Dog új akvarellünk?? Bruna Mebs művész illusztrálta Mazen -t és a szüleim otthonának akvarelljét, és ezt a kedves Gus festményt hozzáadtuk a kollekcióhoz. Ez egy ajándék volt Thomasnak a születésnapjára! A Bruna mind a 15% -ot kínálja az egyedi műalkotásokról, a Katheats kóddal az Etsy -en. Ha időben megrendel, egy festmény csodálatos ünnepi ajándékot készít valakinek, akinek „van minden”. vonal a Wayfair -en!? Szeretek mindent a stílusukról! A fenti fésült oldalsó táblázat a kedvenc darabom, és szeretném, ha szükségem lenne ezt a táblát! Most hat Alexa dugónk van, amelyek vezérlik a főpadlónkat és a hálószobánkat. Mivel a kezem gyakran egy csecsemővel foglalkozik, elképesztő volt, hogy a hangommal irányítsuk a lámpákat! A legfelső emeleten Alexa irányítja a három lámpát, ha azt mondjuk, hogy „Alexa világít be/ki”. Megvan a karácsonyfa egy időzítő dugón is, de a hangot is aktiválhatja, mondván: „Alexa Kapcsolja be a fát”. A fő emeletes lámpák és az emeletek bekapcsolják. Megvan az éjjeliszekrény lámpám, valamint egy új Himalája sós lámpa, amelyen két dugó van felfelé. A sós lámpa kiválóan alkalmas éjszakai nyírral, amikor fényre van szükségem, de szeretnék tartani a dolgokat. Csak a tökéletes fényt teremti a pelenkaváltások és az ápolás szempontjából. Csak azt mondjuk: „Echo (mert van egy visszhangunk ott), kapcsolja be a sót az éjszaka közepén, és láthatjuk anélkül, hogy kiszállunk az ágyból. amelyet vásároltam az ECHO -folttal, amelynek képernyője van), mint az óvodai monitorunk, és ez remekül megy (a néhány kiságyas alváshoz.) Szeretem, hogy a számítógépeinkből és telefonjainkból láthatjuk. Egy másik nagy bónusz az, hogy bármikor, amikor mozog, bármikor kaphat egy mozgási riasztást a telefonomon, tehát nem kell mindig a képernyőt néznem. Nem tudtam, hogy szeretnénk -e többé -kevésbé, mint egy hagyományos babafigyelőt (ami még mindig van), de eddig, még jobban kedvelve! Éjszaka, amikor valamikor az óvodájába költözik, a szobánk visszhangját használhatjuk, hogy a képernyőt rajta tartsuk. Juno ápolásra. A tépőzáras hevederek nagyszerűek, és nagy támogatással rendelkezik. Még mindig a sport melltartómat viseltem az edzésemen az otthoni edzéshez. A divatnál alacsony, de magas a funkcionalitás !! A forgatásomban a jelenlegi négy pár a következők:

lululemon Align II 25 ″ Athleta 7/8 TightLululemon Wunder magas emelkedés alatt, 7/8 szoros – 25 ″ Amazon 90 fokos Reflex magas derék teljesítményű flex lábging

Kedvenc: Igazítsa. Csak jobban illeszkednek, mint a Wunder alul, és a derék a legkényelmesebb. Van egy kis pillér a lábukban, de nem hordom őket edzésekhez. Azt hiszem, ők is a ruhákkal néznek ki! Szeretném, ha azt szeretném, ha a Wunders helyett második párot kapnék, de örülök, hogy mindkettő van. Úgy döntöttem, hogy az atléta az edzések kedvencei, és az Amazonok egy kicsit túl kompressziós és szűk, de még mindig nagyon szeretem őket az árért. Soha nem érem el őket, hacsak nem minden más van a mosodában.

Ez egy csomagolás! De ez az egész hét annyit tett a pékségünkért. Ma a vállalkozónkkal való találkozóval kezdődött –

Minden alkalommal, amikor találkozunk, ennél sokkal jobban megválaszoljuk. A dolgok valóban hétfőn fognak felvenni! Felálltam azzal a gondolattal, hogy egy véletlenszerű erőoszlopot boltívré alakítson – és a projektmenedzser vázlata életre keltette!

Nyomzónak tűnik, de ha tudod, milyen színeket akar, a folyamat nem rossz! Zabrán, ökológiai kert és narancssárga juhar! Ambrosial müzli (goji, mogyoró és barack!) A tejben. A nyers zab finom! Megszállott vagyok az All-Things-Etsy-nek, és amikor a múlt héten hasonló kanállal láttam a HAB-on, akkor stat-t kellett volna. Ez a Woodhive üzletéből származik, és testreszabhatja a kanállal bármivel, amit csak akar.

Carsentro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec 

Office